A Paradicsomban


Daniel Morgan talán nem az emberek kedvence a maga pökhendi stílusával és túlzott tudálékosságával. Folyamatos magány jellemzi s önsajnálat. Történetét a gyóntatószékben meséli halála előtt, mikor már semmire sem emlékszik, csupán egyetlen évre az életéből. És az az egy esztendő volt a legszebb s a legszörnyűbb mind közül. Sosem hitte volna, hogy egy ember képes megváltoztatni mindent körülötte, és előhozni legrosszabb énjét, miközben megtanítja neki elfogadni önmagát, s azt, hogy mi is a szerelem valójában.


Kattintson ide

A tánctanárnő


Ophelia felvételt nyer a londoni táncakadémiára. Első napján összetűzésbe kerül az oktatójával, Jodelle Campbell-lel, aki minden lépésében hibát talál. Ophelia érzi, hogy a tanárnő szándékosan kiszemelte magának, csupán azt nem érti, hogy miért pont őt. Tart a nőtől, mialatt bizonyítania kell neki a tudását, különben elfelejtheti táncos karrierjét. Később rájön, hogy Jodelle-t régebb óta ismeri, mint azt hitte. Észreveszi, hogy Mrs. Campbell gyengéd érzelmeket táplál saját neme iránt. Opheliának meg kell küzdenie a tánccal járó nehézségekkel, miközben kezdi elveszíteni önmagát a tánctanárnő közelében.


Kattintson ide

Lyra


A tizennégy esztendős Rachel Lynn Greent a soha nem látott édesanyja elviszi az intézetből. Később egy férfihoz kerül, aki arra kényszeríti, hogy kamerák kereszttüzében lépjen túl gátlásain, s mutassa meg női mivoltát. Rachelnek el kell felednie korábbi életét, mialatt menekülni próbál szörnyű sorsa elől.


Kattintson ide

A hallgatás rabjai


Mikaela Johnson egy társkereső oldalon ismeri meg L.W. – t, aki különös érdeklődést mutat iránta. Olyan dolgokra veszi rá őt, amit álmaiban se tenne. Mikaela egyre közelebb kerül az ismeretlen férfihoz, aki lassan elcsavarja a fejét, ám a felfedezés, a találkozás, minden képzeletét felülmúlja. 


Kattintson ide

a világ végén

Olive édesanyja halála után kettesben marad mostohaapjával, akivel Collingwoodba költöznek. A lány egy katolikus gimnáziumba kezd el járni, ahol meggyűlik a baja a diáktársaival, nehezen illeszkedik be, csupán egyetlen barátot szerez, a kicsit különc Paulie-t. Olive életét folyamatosan beárnyékolja apja rendkívüli szigorúsága és túlzott kötődése. Próbál kiszabadulni a zsarnokságból, ami csak egyre bonyolultabbá válik, amikor rájön, hogy az apja bármire képes, hogy maga mellett tartsa. A szabadságért hatalmas árat kell fizetnie, mindenkire bajt hoz, aki közel kerül hozzá.


Kattintson ide

Amíg lélegzem


A történet a két háború között játszódik Németországban. Hans Reignier eredeti hivatása szerint ápoló, ki mikor kitört a háború, szolgálni kívánta a hazáját, ezért katonának állt. Most viszont mindez véget ért, s vissza kell rázódnia hétköznapi életébe, munkát talál egy birtokon, ahol egy beteg fiút kell ápolnia. Hans, ki már szembesült a zord halállal, ráébred arra, hogy az, aki valaha a lelkében létezett, odaveszett a fegyverek ropogásában. A fiút, kiről gondoskodnia kell, egy ismeretlen betegség támadta meg, sorsa végtelenül kétes és reményvesztett. Egy gyermek, aki kétségbeesetten hajszolja az át nem élt boldogságot, és egy férfi, aki önmagát kutatva a számára már élhetetlen világban, valaki másra talál.


Kattintson ide

az örökség-a kiválasztott

Történet egy különös fiúról, egy különös világban. Az első szerelem és a félelem a saját sorsunktól.

Caleb Jamiesont apja halála után szörnyű álmok gyötrik. Egy nőt lát, aki meg akarja kaparintani őt. Caleb, egy ajándék révén, amit még apjától kapott, rájön arra, hogy a világunk egészen más, mint amilyennek mi érzékeljük. Közben megismer egy lányt, aki segíteni akar neki abban, hogy megtalálja saját helyét a borzalmak birodalmában.


 .