A Paradicsomban

Daniel Morgan talán nem az emberek kedvence a maga pökhendi stílusával és túlzott tudálékosságával. Folyamatos magány jellemzi s önsajnálat. Történetét a gyóntatószékben meséli halála előtt, mikor már semmire sem emlékszik, csupán egyetlen évre az életéből. És az az egy esztendő volt a legszebb s a legszörnyűbb mind közül. Sosem hitte volna, hogy egy ember képes megváltoztatni mindent körülötte, és előhozni legrosszabb énjét, miközben megtanítja neki elfogadni önmagát, s azt, hogy mi is a szerelem valójában.
 A hallgatás rabjai

Mikaela Johnson egy társkereső oldalon ismeri meg L.W. – t, aki különös érdeklődést mutat iránta. Olyan dolgokra veszi rá őt, amit álmaiban se tenne. Mikaela egyre közelebb kerül az ismeretlen férfihoz, aki lassan elcsavarja a fejét, ám a felfedezés, a találkozás, minden képzeletét felülmúlja. L.W. még akkor is titkokat rejteget, amikor Mikaela már azt hiszi, nincs mitől tartania, a legszörnyűbb igazsággal kell szembenéznie, közben ráébred arra, hogy egy borzasztó bűncselekmény-láncolat részese, amiből talán csak a halál mentheti meg.


Kattintson ide

 A tánctanárnő

Ophelia felvételt nyer a londoni táncakadémiára. Első napján összetűzésbe kerül az oktatójával, Jodelle Campbell-lel, aki minden lépésében hibát talál. Ophelia érzi, hogy a tanárnő szándékosan kiszemelte magának, csupán azt nem érti, hogy miért pont őt. Tart a nőtől, mialatt bizonyítania kell neki a tudását, különben elfelejtheti táncos karrierjét. Később rájön, hogy Jodelle-t régebb óta ismeri, mint azt hitte. Észreveszi, hogy Mrs. Campbell gyengéd érzelmeket táplál saját neme iránt. Opheliának meg kell küzdenie a tánccal járó nehézségekkel, miközben kezdi elveszíteni önmagát a tánctanárnő közelében.


Kattintson ide


A világ végén

Olive édesanyja halála után kettesben marad mostohaapjával, akivel Collingwoodba költöznek. A lány egy katolikus gimnáziumba kezd el járni, ahol meggyűlik a baja a diáktársaival, nehezen illeszkedik be, csupán egyetlen barátot szerez, a kicsit különc Paulie-t. Olive életét folyamatosan beárnyékolja apja rendkívüli szigorúsága és túlzott kötődése. Próbál kiszabadulni a zsarnokságból, ami csak egyre bonyolultabbá válik, amikor rájön, hogy az apja bármire képes, hogy maga mellett tartsa. A szabadságért hatalmas árat kell fizetnie, mindenkire bajt hoz, aki közel kerül hozzá.


Kattintson ide

 Lyra

A tizennégy esztendős Rachel Lynn Greent a soha nem látott édesanyja elviszi az intézetből. Később egy férfihoz kerül, aki arra kényszeríti, hogy kamerák kereszttüzében lépjen túl gátlásain, s mutassa meg női mivoltát. Rachelnek el kell felednie korábbi életét, mialatt menekülni próbál szörnyű sorsa elől.


Kattintson ide

Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .